Kylie Minogue har släppt rosévin – som säljer slut direkt

Hon är popikonen som alla känner till. Men att Kylie Minogue skulle lämna musiken och satsa på vin kom som en total överraskning.
Den senaste veckan har hennes rosévin synts på butikshyllor i Storbritannien – och fansen jublar.

Kylie Minogue har haft en lång och framgångsrik karriär som artist. Det började i Australien för 33 år sedan, när Kylie Minogue släppte Little Eva-covern “The loco-motion”. Låten blev en hit i hemlandet, men det skulle dröja ett år och ett album innan Europa började sjunga med i hennes musik – bland annat på grund av låten “I should be so lucky”.
2001 kom jättehiten “Can’t get you out of my head”, men Minogue har varit aktiv på musikscener under hela 2000-talet.
– Jag kan vara nostalgisk över den tiden. Jag kan inte säga att jag saknar den, det skulle vara lite missvisande. Som att jag inte skulle vara lycklig över där jag är nu, och jag är lycklig över där jag är nu, har hon nyligen berättat för brittisk media.

Vad Kylie däremot har varit tyst om är hennes planer på eget vin. Men nu börjar flaskor att dyka upp i brittiska butiker.
Det är fans som tagit bilder på “Kylie-flaskor” och nyheten har spridits som en löpeld över sociala medier.
Det rapporteras att flaskorna säljer slut snabbt och att många butikshyllor gapar tomma.

Kylie Minogue har än så länge inte gjort något officiellt uttalande, men tidningen The Sun berättar att Kylie arbetat med ett team under lång tid för att hitta de perfekta vinerna. “Det har varit diskussioner med många vingårdar för att få fram en bra produkt”:

“Kylie Minogue Rosé” uppges kosta ca 130 kronor och beskrivs som en delikat och fruktig rosé med inslag av sommarbär och blommor.
En kort reklamtext säger:
“Skapad från en fantastisk skörd av soldränkta druvor från en fransk odling – det här rosévinet kan avnjutas precis som det är. Men om du serverar med en sallad eller skaldjur blir upplevelsen ännu bättre”.

Nu får vi se om “Kylie Minogue Rosé” kommer till Systembolaget inom en snar framtid.