Fota din flaska – få all information du behöver

Vinomondo hjälper dig att upptäcka nya favoriter i Systembolagets sortiment!

Nu har vi på Vinomondo utvecklat en ny app som vi tycker är ganska häftig! Med hjälp av att bara fotografera din vinflaska kan du få all information som du behöver. Se vad proffsen och andra dryckesintresserade tycker om vinet. Och inte minst lanserar vi en avancerad AI-baserad smakalgoritm som utifrån dina tidigare val kan presentera nya favoriter till dig!

Fiffigt va?

Appen är dessutom helt gratis!

Appen heter just “Vinomondo” och finns för iPhone i AppStore!

Det här gör Vinomondos app

Proffsbetygen samlade. Hitta de bästa dryckerna på Systembolaget – vi sorterar produkterna efter betyg från användarna på Vinomondo.se i kombination med professionella recensioner från Aftonbladet, Expressen, DN, med flera.

Snabb information. Fotografera etiketten och få information, betyg och recensioner för din dryck! Fungerar för vin, sprit, öl och mer!

Vad passar till maten? Vi har ordnat Systembolagets drycker efter vilken typ av mat eller tillfälle de passar till. Hitta dryckerna med högst betyg som passar till just din maträtt!

Sugen på något nytt? Vi vet vad du gillar! Sök fram någon av dina favoriter och få tips på liknande drycker från Vinomondos unika algoritm.

Glöm aldrig en favorit. Kommer du ihåg vad det där ölet hette? Minns du hur etiketten såg ut? Med Vinomondos app är det enkelt att gå tillbaka. Spara intressanta drycker i dina favoriter och ha dem lättillgängliga nästa gång du är på Systembolaget. Du kan alltid se aktuell lagerstatus för just ditt Systembolag.

Var med och påverka. Har du hittat en dold smakpärla? Var med och recensera drycker så att fler kan upptäcka smaker ur Systembolagets sortiment.

Upptäck! Hitta nya favoritdrycker bland Systembolagets 18 000 produkter i kategorierna rött vin, vitt vin, rosévin, mousserande vin, öl och whisky.