Innocent Bystander Syrah
3.87 av 5 baserat på 15 kundomdömen
(15 kundrecensioner)

Innocent Bystander Syrah, 2013

Rött vin från distriktet Victoria i Australien av Innocent Bystander.
5 av 5
1 betyg från recensenter
3.87 av 5
15 betyg från besökare
Detta mjuka, smakrika rödvin kommer från vindistriktet Victoria i Australien. Innocent Bystander Syrah tillverkas av syrahdruvan som ger ett vin med inslag av björnbär, svarta oliver, viol samt vit- och svartpeppar. De kryddiga tonerna passar bra till rätter av lamm-, nöt- och älgkött. Serveras tempererat mellan 16 och 18 grader
  • Förpackning: Flaska
  • Förslutning: Skruvkapsyl
  • Volym: 750 ml
  • Importör: Domaine Wines Sweden AB
  • Systembolaget nr: 16301

Slut i lager


Väj plats för lagerstatus:

Butik:

Betyg recensenter

logo
Intressant australisk nyhet med massor av mörk frukt, lite söt persikoton och örtkryddig stram frukt. Perfekt till grillad entrecôte. 2014-07-16 Läs hela recensionen

Skriv omdöme

Epost-adressen används redan Logga in eller ange annan epost-adress.

Du har angivit fel användarnamn eller lösenord

Sorry, you must be logged in to post a comment.

15 omdömen

Bästa
Bästa Senaste Första
1

Fin mörkröd färg. Rund mjuk eftersmak med inslag av svarta vinbär/hallon lite lakrits. Prisvärt - väldigt god i min smak

2
4 av 5

Mörkrött vin med balanserad syra. Passar bra till vilt nöt sammt lamm. Smsken är aromatisk aningen pepprig med en frisk finish

3

Vinet har en djup mörk röd färg, fylligt smakrikt med smak av vanilj och svarta vinbär. Vinet har bra längd och styrka. Vinet känns ännu något ungt och ofärdigt. Detta vin bör luftas ordentligt innan servering för att komma till sin rätt.

4
4 av 5

Ett mörkrött fylligt vin, kryddigt med bra syra. Lite strävt när vi drack det utan mat men till grillad kyckling o smakrika rotfrukter var det perfekt.

5

Det här var en pärla, lite dyrare än vad jag brukar köpa. Dock var det värt det, tycker jag.

6
4 av 5

Ett mörk violett färg, med fin doft och mycket gott, smak av mörka bär med pepprigt avslut, passade fint till potatisgratäng, men då vi hade pepparbiff förstärktes det peppriga i vinet vilket blev för pepprigt.

7
3 av 5

Mörka fruktoner, tydlig mynta, något tunt men då även lättdruket. Typiskt Syrahvin. Ett vin som passar alla med en lång och härlig eftersmak. Ett perfekt pizzavin och även bra till kryddiga pastarätter.

8
5 av 5

Ett underbart gott och fylligt vin. Mjukt och med runda toner som passade utmärkt

till lammfile med potatisgratäng. Kan verkligen rekomendera detta vin

9
4 av 5

Ett harmoniskt och trevligt vin, tydlig mogen frukt en eftersmak som strävar mot smörkola. Generös eftersmak som dröjer sig kvar. Vinner mycket på luftning ett par timmar. Utmärkt till en fin Lamfile, marinerad i färska kryddor (Rosmarin och Thymian) och vitlök.

10
3 av 5

Trevligt vin som dock inte levde upp till förväntningarna. Ganska liten doft men den som fanns var behaglig av mörka bär. Smak av mörka bär utan strävhet. Tyckte dock att vinet var något tunt.

11

En djupröd, mörk vacker färg. Vinner mycket på luftning ett par timmar. Mycket bärig, lite syltig smak med en eldig, lite peppeig avslutning. Mjukt och med en eftersmak av lite kolatoner. Passar till en kraftigare måltid som ex kött med potatisgratäng eller liknande.

12

Vacker mörklila färg. Något rökig doft. Smakrik syrlighet med en fruktig och bärig eftersmak av aprikoser och jordgubbar.

13
4 av 5

Ett mycket gott å smakrikt vin. Gott till oxfile' med potatisgratäng!

14
4 av 5

Ett harmoniskt och trevligt vin, tydlig mogen frukt en eftersmak som sträver mot smörkola.

Generös eftersmak som dröjer sig kvar. Utmärkt till en fin kryddig biff.

15

En stark trea, det högre priset gör att den inte får fyra stjärnor. Tydlig smak av mörka bär, själv tycker jag det liknar björnbär, och en strävhet som kommer efter ett tag. Skulle passa till kraftigt nötkött men fungerar även för sig självt.

VÄLKOMMEN TILL VINOMONDO

Vinomondo är en webbplats om vin och alkoholhaltiga drycker. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.