9 briljanta bubbel för bloggare

Modebloggare, matbloggare eller fitnessbloggare – oavsett vilket så är mousserande vin perfekt för den som vill få in den där rätta känslan och få tangentbordet att brinna!

De är duktiga, inspirerande och framför allt – grymma på allt som har med mode, stil och trender att göra. Men vilka är favoritvinerna för våra nya skribent-stjärnor? Smaken viktig, men det måste se bra ut också!

Vinomondo har listat Systembolagets absolut snyggaste bubblor för de fashionabla kristallglasen!

 

 

Mitt Bolag:
 • 1

  Taittinger Nocturne

  Wow, vem kan motstå den här nattklubbs-flaskan? Perfekt kompanjon för allehanda nattliga äventyr. Frisk och mycket fruktig doft med tydliga inslag av rostat bröd, choklad och nötter.
  Betyg recensenter  
  Betyg besökare  
  499 kr
 • 2

  Lanson White Label Sec

  Äkta champagne i extra lyxig flaska! Utmärkt till alla festliga tillfällen som aperitif, eller tillsammans med elegantare fiskrätter samt till tillredda skaldjur.
  Betyg recensenter  
  Betyg besökare  
  419 kr
 • 3

  Victoria La Dolce Vita Rosé

  En svagt ljusrosa dröm! Halvtorr spumante med mycket små och långlivade bubblor. Smaken är intensiv och bred samt med en tillräcklig längd och komplexitet för att vara intressant även under eftersmaken!
  Betyg recensenter  
  Betyg besökare  
  99 kr
 • 4

  Bottega Gold Brut

  Javisst, prosecco på guldflaska! Mer glamour än så blir det inte. Mjuk, harmonisk och elegant med smak av äpple, citrus, päron, blommor och örter.
  Betyg recensenter  
  Betyg besökare  
  229 kr
 • 5

  Rotari Rosé

  Otroligt prisvärt mousserande rosévin från Italien! Torrt vin med en rödfruktighet med viss brödighet och trevlig syra. Ett seriöst vin som är mycket läckert och strukturerat!
  Betyg recensenter
  5 av 5
    (3)
  Betyg besökare
  5 av 5
    (3)
  129 kr
 • 6

  Monte Rossa Flamingo Rosé Brut

  Fantastiskt mousserande vin från Franciacorta i Italien! Här gör man mousserande på samma sätt som i Champagne. Vinet ät torrt med toner av röda bär, citrus, mineralitet och en trevlig brödighet.
  Betyg recensenter
  4.5 av 5
    (4)
  Betyg besökare  
  219 kr
 • 7

  Mionetto Valdobbiadene Prosecco Superiore

  Prosecco i snyggaste flaskan ever! Högsta kvalitetsgraden D.O.C.G och druvorna tas från de bästa vinodlingarna runt byn Valdobbiadene. Vinet passar utmärkt till skaldjur eller tapasrätter såsom parmaskinka, hårdost och salamikorvar.
  Betyg recensenter  
  Betyg besökare  
  129 kr
 • 8

  Cava Blanc de Noirs 1+1=3 Reserva Familia

  Knasigt namn, men riktigt bra! En Blanc de Noir gjord endast på Pinot Noir. Denna Cava visar en komplex smak av mogna äpplen fint integrerat med citrus syra och brödighet.
  Betyg recensenter
  4.0666666666667 av 5
    (3)
  Betyg besökare
  5 av 5
    (3)
  119 kr
 • 9

  Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Rosé Brut

  Ett mycket trevligt mousserande rosé gjort på champagnemetoden som visar en härlig frisk och torr karaktär med jordgubbe och smultronstoner. Verkligen fullproppad med smaker och dofter!
  Betyg recensenter
  4 av 5
    (2)
  Betyg besökare
  4.8 av 5
    (5)
  129 kr

VÄLKOMMEN TILL VINOMONDO

Vinomondo är en webbplats om vin och alkoholhaltiga drycker. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.