7 annorlunda öl varje ölälskare borde prova

Stressköper du också med dig första bästa lager när du svänger förbi Systembolaget? Då är det läge att se över dina dåliga vanor – det finns nämligen en uppsjö av prisvärda guldklimpar som garanterat gör det värt någon extra minut vid hyllorna.

Men lugn, Vinomondo har redan gjort researchen åt dig – här har du 7 öl-upplevelser som garanterat tar dig bort från massproducerade halvmesyrer!

Mitt Bolag:
 • 1

  Aecht Schlenkerla Rauchbier

  Traditionellt bryggd tysk rököl som härstammar från en tid då man behandlade kornet över öppen eld. Påtaglig rökighet som gärna dricks till kraftiga fläskrätter med feta såser eller kanske en generös korvbricka!
  Betyg recensenter
  4 av 5
    (1)
  Betyg besökare
  5 av 5
    (1)
  26.90 kr
 • 2

  Desperados Tequila Flavoured Beer

  Ljus lager med tequila, som bidrar med en skön kryddighet till det annars kanske lite lättare ölet. Dricks med fördel väl kyld ute i solen! ¡Salud!
  Betyg recensenter  
  Betyg besökare
  2.33 av 5
    (3)
  18.90 kr
 • 3

  Oude Kriek Boon

  Spontanjäst öl från Belgien som lagrats på ekfat med riktiga körsbär. Frukten rundar av syran och ger ölen en riktigt fin balans. En riktig pangöl till friska och fruktiga desserter!
  Betyg recensenter
  5 av 5
    (1)
  Betyg besökare
  3 av 5
    (2)
  59.90 kr
 • 4

  Perdition Sour Raspberry Stout

  En annan suröl med frukt. Denna gång från Uppsala och mycket syrligare. Denna variant är inte spontanjäst men minst lika läskande. Perfekt som aperitif och sällskapsdryck!
  Betyg recensenter  
  Betyg besökare  
  39.90 kr
 • 5

  3 Fonteinen Blauwe Bosbes Blend nr 44

  Kraftig stout från Toøl. För ovanlighetens skull bryggd med choklad, jordgubbar och honung. Komplex och fyllig öl. Drick till kladdkakan eller bara framför brasan!
  Betyg recensenter  
  Betyg besökare  
  399 kr
 • 6

  Beerbliotek A Passion For Gingers Passion Fruit & Ginger Berliner

  Lite ovanligare tysk stil vid namn Berliner Weisse. Syrlig veteöl med passionsfrukt och ingefära. Den modesta alkoholhalten på 3,8% gör detta till en riktig törstsläckare som gjord för sommaren!
  Betyg recensenter  
  Betyg besökare  
  24.80 kr
 • 7

  Wisby Honungsöl

  Red Ale från Ekerö. Bryggd i engelsk stil med rödbetor. Perfekt matöl med fyllig kropp och toner av kryddor, citrus och rödbeta!
  Betyg recensenter  
  Betyg besökare
  5 av 5
    (1)
  26.90 kr

VÄLKOMMEN TILL VINOMONDO

Vinomondo är en webbplats om vin och alkoholhaltiga drycker. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.