Listan för dig som gillar riktigt stora öl

För dig som gillar öl och riktigt stora öl finns det numera några roliga alternativ på Systembolaget! Lätta att ta med sig, och dessutom slipper man hantera alla tomglas

Perfekt på picknicken eller på festen. Eller bara för att säkerställa att det alltid finns kall öl i kylen.

Kanske något av dessa öl på 5-liters partyfat kan bli en sommarfavorit om man vill ha en snäll tysk på besök i trädgården?

Mitt Bolag:
 • 1

  Bitburger Premium Party Keg

  Ett utmärkt aperitif-öl! Den torra och beska smaken stimulerar aptiten och den lätta smaken mättar inte. Passar även bra till mat och tilltugg med markerad sälta, som charkuterier, räkor eller bara jordnötter i all enkelhet.
  Betyg recensenter  
  Betyg besökare
  3.67 av 5
    (3)
  225.50 kr
 • 2

  Flensburger Gold Party keg

  En smakfylld lager med ett tjockt, bubbligt skum. Rik smak av malt och balanserad beska med ett relativt torrt avslut. Med en sofistikerad antydan av humle och slät sötma är det en väldigt lättdrucken och njutbar ljus lager.
  Betyg recensenter  
  Betyg besökare  
  413.40 kr
 • 3

  Cernovar Mörk Lager

  Klassiskt tjeckiskt mörkt öl med rik smak! Det får sin rika smak från en särskild kombination av fyra sorters malt, som också ger ölet fyllighet och exceptionell karamellsmak och arom. Trevlig bitterhet och rikt stabilt skum!
  Betyg recensenter  
  Betyg besökare  
  236 kr
 • 4

  Flensburger Weizen Party keg

  En fräsch filtrerad veteöl med gnistrande och naturlig grumlighet och låg beska! Ölen häller en kopparfärg med ett krämigt vitt huvud, och ger av sig toner av banan, kryddnejlika och jäst samt milda vanilj aromer.
  Betyg recensenter  
  Betyg besökare  
  239.40 kr
 • 5

  Flensburger Pilsener Party keg

  En fräsch lättdrucken öl fylld med aromer och hög beska! Denna ljusa törstsläckande lager har en klar guldfärg med ett skummigt vitt huvud som avtar snabbt och lämnar kvar ett rikligt kantskum.
  Betyg recensenter  
  Betyg besökare  
  240 kr
 • 6

  Flensburger Winterbock Party Keg

  Vinnare av Gold Award vid 2015 Stockholm Beer & Whisky Festival! Bryggd för den mörka höst- och vintersäsongen och är en starkare variant av den tyska lagern. Sött bröd, och kola i doften med inslag av mandarin.
  Betyg recensenter  
  Betyg besökare  
  224.60 kr

VÄLKOMMEN TILL VINOMONDO

Vinomondo är en webbplats om vin och alkoholhaltiga drycker. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.